Gezelligheidstoernooi groot succes!

Maandagavond 11 februari hadden we een bruisend toernooi met leuke potjes tennis. Het charmante van dit toernooi is de onvoorspelbaarheid van de wedstrijdjes. Zowel je eigen medespeler als de tegenspelers worden door het (kaart)lot aan elkaar gekoppeld. En hoe mooi is het om als medespeler een A-speler te loten en dat je daardoor zelf ook sterker gaat spelen! Of als je A-speler bent en je loot een oudere speler, dat je dan denkt “Ik hoop dat als ik zo oud ben , dat ik dan ook nog zo lekker speel!” Kortom gezelligheid voorop, maar wel nog met prijzen; voor een eerste – en een poedelprijs, te weten: Rietje, HansB, Elly en Gerard.

Het volgende gezelligheidstoernooi wordt georganiseerd op maandagavond 15 april.

Tot dan Woep, Wilma, Louis en Sini.

Wilma en Sini

Gezelligheidstoernooi 11 februari