Uitslag competitie Eredivisie

Zaterdag 23 maart was in Veenendaal de finaledag van de competitie van de Eredivisie (A- en B-spelers).  De winnaar is S.S.S. Irene geworden met mooie cijfers. Het WSV-team,  Hans Heins en Mindert Hoogstraten, heeft zich manmoedig geweerd, maar kwam helaas niet verder dan een laatste plaats.

Dit seizoen is deze competitie nog georganiseerd door Hans Heins, Gert Eeltink (SSS Irene) en Roland Halekor (WSV-Veenendaal). De voorzitter van de Dynamictennisbond heeft op deze finaledag de prijzen uitgereikt en ook toegezegd dat de Dynamictennisbond de organisatie zal overnemen, zodat er ook volgend seizoen weer een Eredivisie competitie zal zijn.

Mindert en Hans geven aan dat zij dan ook weer graag de clubkleuren van WSV willen verdedigen.

Volledige uitslagen Eredivisie 2019.

Eredivisie2019ronde3
Eredivisie2019Eindstand