En weer was ’t gezellig

Maandagavond 15 april was het wederom buitengewoon sportief en gezellig bij WSV. Het tweede gezelligheidstoernooi, georganiseerd door Woep en Louis, was goed bezocht. Hoewel er natuurlijk altijd meer tennissers welkom zijn. Ook deze keer leuke partijtjes met partners en opponenten die bepaald werden door het (speelkaart)lot. De spanning was te snijden (…) toen bij de prijsuitreiking bleek dat meerdere spelers eenzelfde aantal punten hadden gehaald. En weer moest het lot bepalen wie de prijzen zou krijgen.  Uiteindelijk zijn de poedel- en eersteprijzen gewonnen door Willie, Rietje, Monique en Tiemen. (Probeer eens te raden wie welke prijs heeft gewonnen).

Bij monde van Freek werd de organisatie bestaande uit Louis, Woep, Wilma, Sini en Dieneke heel hartelijk bedankt.  Er zijn plannen om met deze toernooien verder te gaan dus houd de aankondigingen in de gaten.

Winnaars Gezelligheidstoernooi 15 april