Sportieve bestuursleden NK winnaars

Voor het eerst in anderhalf jaar kon er weer een bondstoernooi georganiseerd worden. Zaterdag 2 oktober werden de Nederlandse Kampioenschappen Dubbel in Veenendaal gehouden. Onze bestuursleden Louis von Piekartz en Ruud van Aart waren daar zeer succesvol, zij deden mee in de D-Klasse. s’Morgens waren de partijtjes redelijk gemakkelijk, maar ’s middags werden de kwart- en halve finale behoorlijk afmattend en spannend met 3 setters en standen als 25-23. In de finale hadden Louis en Ruud de handen vol aan vader Peter en dochter Lieke Puyn (Asterix), maar uiteindelijk mochten Louis en Ruud de beker in ontvangst nemen.
Een andere WSV-er, Mindert Hoogstraten, had zich als reserve ingeschreven en werd gekoppeld aan maatje Danny Willems (DTVRR) in de A-Klasse! Zij speelden mooie partijen maar de tegenstand was te groot en Mindert en Danny vielen buiten de prijzen. (Een volledig overzicht van de uitslagen staat op de site van DynamicTennis Bond.)

NK Dubbel 2021 - D klasse