Update controle coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 13 november zal er actief bij WSV gecontroleerd worden op een coronatoegangsbewijs. Deze actieve controle vindt plaats in de weekenden. Van maandag tot en met vrijdag ligt de verantwoording voor de controle van de leden/sporters bij de afdelingen, zij kunnen de trainers/coaches verzoeken deze controle uit te voeren.

De controle is van toepassing op de binnenruimtes en het buitenterras van de sportlocatie voor sporters en publiek vanaf 18 jaar.

Dus ga je sporten en wil je naar de kleedkamer, kantine, toilet of sporthal toon dan even je coronatoegangsbewijs aan de vrijwilliger die er op dat moment staat. Wij rekenen op jullie medewerking, de vrijwilligers staat er tenslotte ook niet voor de lol.

Tijdens drukke momenten zal er gebruik gemaakt worden van 1 ingang en 1 uitgang, zodat de controle voor de vrijwilligers goed uit te voeren is. Je ontvangt dan een stempel zodat duidelijk is dat je gecontroleerd bent. Buiten deze drukke tijden om zullen de medewerkers van de kantine de controle overnemen.

De basisregels blijven ook nu gewoon van kracht: was vaak en goed je handen, geef elkaar de ruimte, 1.5m blijft een veilige afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

Het hoofdbestuur