Kennismaking Mark Meyer (voorgestelde nieuwe voorzitter algemeen)

Beste WSV-leden,

Op 19 december 2021 is de ALV van Ominsportvereniging WSV. Ook nu ziet het er naar uit dat deze vergadering door de Corona situatie online zal moeten plaats vinden. Tijdens die vergadering zullen jullie als leden stemmen over een nieuwe voorzitter voor de Omnisportvereniging WSV. Dit omdat Dennis Wooning, na zich 5 jaar vol overgave te hebben ingezet voor WSV, heeft aangegeven de voorzittershamer neer te leggen. Voordat jullie je stem uitbrengen is het misschien wel goed om te weten wie die nieuwe adspirant voorzitter is. Daarom eerst maar eens even voorstellen…..

Mijn naam is Mark Meyer. Ik ben 58 jaar, ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en niet te vergeten twee honden. Sinds 2008 wonen wij in het mooie Apeldoorn na omzwervingen door het hele land en ver daar buiten. In het dagelijks leven werk ik in een management positie in de medische hulpmiddelen sector. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik aan tennis en – als de corona situatie het weer toe laat – gaan wij graag naar concerten en films.

Het is inmiddels een half jaar geleden dat ik de oproep tegen kwam waarin gezocht werd naar een voorzitter voor Omnisportvereniging WSV. Die uitdaging dat leek mij wel wat! Na een aantal gesprekken met Dennis en het Algemeen Bestuur hebben we besloten een uitgebreide kennis making te gaan doen met deze geweldige vereniging. De afgelopen maanden heb ik dan ook heel veel leden mogen ontmoeten, ben ik aangeschoven bij bestuursvergaderingen, heb kennis gemaakt met alle sporten en heb ik veel gesprekken gevoerd.

Die kennismaking periode heeft mij alleen maar enthousiaster gemaakt! WSV is een prachtige en sterke vereniging, die een belangrijke rol vervult in de Apeldoornse samenleving. Hoe belangrijk die rol is wordt eens te meer duidelijk als er, zoals nu in deze nare periode, niet of minder gesport kan worden en de gezellige contacten even op een laag pitje staan. Graag zou ik als voorzitter verder willen bouwen met die vele vrijwilligers aan het verder versterken van WSV. Er liggen nog vele mooie uitdagingen! Voor nu is eerst het woord aan de leden en zal er op 19 december 2021 gestemd worden.