Dennis, bedankt voor 5 jaar voorzitterschap WSV!

,

Op zondag 19 december hebben we tijdens de online Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van Dennis Wooning in zijn rol als voorzitter van WSV.

Beste Dennis, 

5 jaar geleden werd jij gekozen tot algemeen voorzitter van WSV.
Dit was de aftrap van de nieuwe structuurvorm in het algemeen bestuur en jij hebt een hele belangrijke rol gehad in de inrichting van deze nieuwe structuur.
Dankzij jou zijn wij o.a. Trello gaan gebruiken waardoor er efficiënter gewerkt wordt, er meer transparantie is en belangrijke informatie goed bewaard blijft.
Wij vergeten nog wel eens hoeveel gemak wij hiervan hebben. 
Dennis, jij bent echt een verenigingsmens.
De afgelopen 5 jaar heb jij je dagelijks ingezet om mensen te verbinden, dit deed jij altijd vanuit een positieve gedachte. Je hebt mensen gemotiveerd om in beweging te komen voor WSV. 
Jij hebt er ook voor gezorgd dat er goede relaties zijn met de gemeente en je was altijd op zoek naar kansen voor WSV. Het Vitaal Sportpark is hier een goed voorbeeld van.

En waar jij de afgelopen 5 jaar nog meer mee bezig bent geweest voor WSV is eigenlijk teveel om op te noemen, want jij hebt heel veel betekent voor WSV. En echt vooral op het gebied van professionalisering en het behartigen en bewaken van de belangen voor geheel WSV.

De hoeveelheid tijd en energie die jij in WSV heb gestoken is onbetaalbaar en daar zullen wij jou altijd dankbaar voor blijven.
Wij zullen jouw mooie Nieuwjaars speeches,  jouw verbindende kracht, jouw kennis, en nog veel meer jou als persoon erg gaan missen.
Wij wensen jou heel veel succes en plezier bij de andere uitdagingen en werkzaamheden die jij de komende periode gaat oppakken, want wij weten dat jij je zal blijven inzetten voor de maatschappij.
Nogmaals onze grote dank en wij hopen je nog regelmatig te zien bij WSV.
Algemeen Bestuur Omnisportvereniging WSV
.avia-image-container.av-kxdm8iei-878f52505cb100c49e3ad26ac3c0a0b8 .av-image-caption-overlay-center{
color:#ffffff;
}