Corona update 18.02.2022

,

Update Corona maatregelen

Beste WSV-ers,

Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari is bekend gemaakt dat er per 18 februari én per 25 februari vergaande versoepelingen worden doorgevoerd. Dit komt er op neer dat we weer terug gaan naar een genormaliseerde situatie. Daar zijn wij als vereniging natuurlijk heel blij mee! Even de versoepelingen op een rij:

Vanaf vrijdag 18 februari 2022:

  • De kantine mag weer open volgens normale openingstijden(max. tot 1.00 uur).
  • Het Coronatoegangsbewijs blijft tot 25 februari gelden op alle locaties waar dat nu ook al geldt. Dat betekent dus dat WSV tot 25 februari het Coronatoegangsbewijs blijft checken op dezelfde wijze als de afgelopen weken bij entree van de kantine en/of de sporthal.
  • Eenmaal binnen is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht.

Vanaf vrijdag 25 februari 2022:

  • Het Coronatoegangsbewijs hoeft ook niet meer te worden getoond.

Zoals hierboven aangegeven zullen wij tot 25 februari 2022 nog het Coronatoegangsbewijs scannen. Het bestuur is blij dat er nog meer leven in de brouwerij kan komen en we hopen dat deze situatie zo blijft.

Sport ze allemaal weer!!!

Het Omnibestuur