Zonnepanelen actie: Stem op WSV!

,

Wij doen als omnisportvereniging mee met de actie ‘Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen’ van de Rabobank. We roepen alle leden van WSV op die een Rabobank rekening hebben om op ons te stemmen. Dit kan tot en met 31 maart via: www.rabo.nl/wonen of gebruik deze rechtstreekse link.

Waarom is stemmen belangrijk?

Onze accommodatie heeft een groot dak en dus ook de mogelijkheid om een groot aantal zonnepanelen te installeren. Voor deze actie hebben ze bij Rabobank Apeldoorn € 20.000,- gereserveerd. Dit komt neer op een vergoeding van maximaal 150 zonnepanelen in ons leefgebied. Als wij de actie in Apeldoorn winnen, dan geldt voor deze actie dus een vergoeding van 50% van de kosten voor aanschaf en installatie voor maximaal 150 zonnepanelen. Goed om ons hiervan bewust te zijn. En dus om zoveel mogelijk stemmen te regelen. Niet alleen leden van WSV die een Rabobank rekening hebben kunnen stemmen, uiteraard ook familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. Hoe meer stemmen hoe groter de kans dat wij een aanzienlijke subsidie ontvangen om dit te realiseren. Dus spread the word 😉

Op de website van de Rabobank vind je alle deelnemende verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen overzichtelijk bij elkaar. Bekijk hier de deelnemers pagina van WSV.

Over verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen
“Als coöperatieve Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren we in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Als lid van Rabobank bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Goed voor jou & goed voor jouw omgeving.”

Kijk voor meer informatie op de website!

.avia-image-container.av-l0bg6ltw-ac19422eb3b4a8a460556c5e2de88ce0 .av-image-caption-overlay-center{
color:#ffffff;
}