Gezelligheidstoernooi WSV-Appoldro 23 november 2023.

 

’n Geslaagde avond!

Op uitnodiging van Appoldro om “een keertje samen te spelen” hebben Ron Bergman (van Appoldro), Louis en Ruud een gezelligheidstoernooi georganiseerd. Data om te spelen in de WSV-zaal kwamen niet goed uit en toen werd het de Sporthal Sprengeloo.  WSV had 12 deelnemers en Appoldro -jawel- 24 deelnemers!

We zijn gestart in het half donker (iets met het licht), maar dat mocht de pret niet drukken: het spel werd fanatiek gespeeld. Er zijn leuke partijen gespeeld en diegenen die een ronde moesten overslaan, die hadden mazzel, die konden hun punten bij elkaar sprokkelen met dobbelen.

De winnaar bij de dames is Iris Berends  geworden en bij de heren André Oostendorp, beiden van Appoldro.

Dit was een eerste en meteen een zeer geslaagd samenzijn met Appoldro en zeker voor herhaling vatbaar!!