Tiemen 2e plaats Gelderse Kampioenschappen

In sporthal Walburgen in Gendt bruiste het zaterdag 2 november van gezelligheid op de Open Gelderse Kampioenschappen dames en herendubbel. 70 Deelnemers gingen met elkaar de strijd om de beker(s) aan. ’s Morgens werd in een willekeurige poule je speelsterkte bepaald en ’s middags speelde je in de poule die past bij jouw sterkte. Tiemen van Westerveld met gelegenheidspartner Ben Damstra van DTTC, Louis von Piekartz en Henk Brouwer kwamen in de A-Poule 55+ terecht, Herman Scholte en Ruud van Aart in de C-Poule. Vanwege het minieme krachtsverschil werden in de A-poule bloedstollende wedstrijden gespeeld, met als uitkomst dat Tiemen en Martin een prachtige 2e plaats behaalden. Voor de volledige uitslag zie  document: Verslag OGK 3 november 2018

Dit is overigens een toernooi dat zich bij uitstek leent voor iedere DT-er die een gezellig dagje wil tennissen of je nu meer of minder getalenteerd bent, oud of jong, dame of heer

Tiemen en Martin in actie