Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard

Heb jij een bankrekening bij de Rabobank Apeldoorn en ben je zg. “lid” van de Rabobank, dan mag je meehelpen om geld te verdelen over goede doelen, verenigingen en stichtingen. Dit heet Rabo ClubSupport.

G-badminton bij WSV is aangemeld als initiatief.

Sinds 2 jaar bieden we op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 badminton aan voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of een vorm van autisme. Enthousiastelingen voor wie de drempel naar een “reguliere badmintontraining” net iets te hoog is. We bieden ze een veilige en vertrouwde omgeving waar sporten spelen is. Waar plezier en een grote glimlach belangrijker is dan winnen.

Met een extra subsidie kunnen we de kosten laag houden en G-badminton verder promoten binnen de regio. De kansen liggen er.

Geef je stem voor 25 oktober a.s. en steun ons initiatief. Een simpele klik via Rabobank Online of de Rabobank App kost jou niets, maar levert wel geld op. In totaal heb je 5 stemmen die je mag verdelen over 3 tot 5 goede doelen. 

Heb je wel een Raborekening, maar ben je nog geen “lid”, activeer ‘m dan snel en stem mee.

Alvast bedankt voor jullie stem !

Wilma Quak (trainer G-badminton)
Jan Ilbrink (marketing en PR)