Vergaderen in het clubhuis

Update gebruik clubhuis WSV

We merken dat er soms wat onduidelijkheden zijn over het gebruik van het clubhuis van WSV.
Dit komt o.a. omdat de regels door de verschillende bonden op een andere manier geïnterpreteerd worden. Om hierover eenduidig te zijn vanuit het hoofdbestuur hebben we daarom deze week contact gehad met de gemeente Apeldoorn over het gebruik van ons clubhuis. Daar is het volgende uit gekomen: 

In principe is het clubhuis gesloten voor alle activiteiten. Een uitzondering hierop is het feit dat het clubhuis gebruikt mag worden voor vergaderingen of bijeenkomsten die direct met sport verband houden, bijvoorbeeld een bestuursvergadering. Daarbij mogen maximaal 30 personen per ruimte worden toe gelaten waarbij ook altijd de 1,5 meter afstand gegarandeerd moet zijn. Daarnaast moet iedereen zitten en ook blijven zitten tijdens de bijeenkomst. Er mag geen gebruik worden gemaakt van horeca faciliteiten. 

Een extra noot vanuit het hoofdbestuur: Aangezien wij als OMNI vereniging te maken hebben met meerdere besturen en commissies, adviseren wij om vooralsnog zo veel als mogelijk online te vergaderen. Wissel bijvoorbeeld af, de ene keer offline en de volgende keer weer online.

Vergeet ook niet een ruimte reservering te doen via het online formulier. 

Voor meer informatie over het gebruik van het clubhuis kan altijd contact worden opgenomen met Jack Wegerif.