Blog van de voorzitter

Op dinsdag 23- februari heeft het kabinet weer wijzigingen aangekondigd wat betreft het Corona beleid. Leden tot 27 jaar mogen in teamverband weer buiten samen sporten. Daarnaast is het na lang overleg met de gemeente en in samenwerking met de Sportraad ook mogelijk om voor senioren (18+) in tweetallen buiten te sporten op anderhalve meter afstand. Dit was eerder niet mogelijk door het anders interpreteren van de RIVM teksten.

Natuurlijk zijn wij als vereniging erg blij met deze versoepelingen. Feit blijft wel dat onze zaalsporters in de hal nog steeds niet kunnen sporten. Dit in combinatie met het feit dat er nog geen uitzicht is op het starten van de competities geeft ons als bestuur best wel zorgen. Wij zijn dan ook erg blij en dankbaar dat de leden ons blijven steunen met hun lidmaatschap. Alleen samen kunnen wij zorgen dat wij hier sterker uitkomen.

Samen sterker kwam ook duidelijk naar voren tijdens de SNERT actie. Met een groot aantal vrijwilligers van diverse afdelingen is er ruim 450 liter snert verkocht. Naast extra inkomsten hebben wij voor iedere 5 liter een kop snert kunnen schenken aan Omnizorg Apeldoorn. Een fantastisch resultaat!

Deze maand staat in het teken van de Bijzondere Algemene Ledenvergadering en de Algemene Leden Vergadering. Tijdens deze vergaderingen willen wij jullie als leden meenemen in wat er speelt bij onze club. Een mooi moment om online te horen waar wij samen mee bezig zijn.