Update corona / terras open

Stap voor stap kan steeds meer. Vanaf 19 mei kan er daarom ook meer worden gesport bij WSV. Vanaf 27 jaar kan er buiten gesport worden in groepsverband op 1,5 meter afstand. De groepen mogen maximaal bestaan uit 30 personen. Ook is het weer mogelijk om in de zaal te sporten onder bepaalde voorwaarden. Jeugd tot en met 17 jaar mag in de zaal sporten in groepen. Vanaf 18 jaar is binnen sporten met max. 2 personen mogelijk op 1,5 meter afstand. De groep in de zaal is maximaal 30 personen en er moet vooraf gereserveerd worden en een gezondheidscheck worden gedaan. De kantine, douches en kleedkamers moeten helaas nog gesloten blijven. Het complex is nog steeds niet geopend voor toeschouwers.

Het terras mag wel weer open en daar zijn we erg blij mee. We gaan de komende tijd ervaren hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Vooralsnog is het terras alleen op zaterdag en zondag geopend en gelden er de volgende regels:

 • Het terras is alleen open op zaterdag en zondag
 • De kiosk is geopend van 10.00 – 15.00 uur
 • Het boventerras is geopend van 13.00 – 17.00 uur (afhankelijk van het weer)
 • Je volgt altijd de aangegeven looprichting.
 • Bij de ingang van het terras dien je (online) te reserveren, dit kan ter plekke.
 • Bij de ingang wordt je geplaceerd door de terras coördinator. Je volgt eventuele instructies op.
 • Er mogen maximaal 2 personen aan één tafel op 1,5 meter afstand, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt.
 • Je moet zitten en je wordt bediend
 • Er is een aangepast assortiment beschikbaar
 • Je kunt alleen pinnen
 • Je mag gebruik maken van het toilet binnen, echter maximaal 2 personen in de toiletruimte tegelijkertijd.
 • Er mogen maximaal 50 personen op het terras zitten.

Aankomend weekend, 22 en 23 mei, zullen we gaan ervaren hoe alles verloopt. Op basis daarvan bekijken we de mogelijkheden voor verdere opening van het terras, bijvoorbeeld ook doordeweeks. We zullen dit via de website kenbaar maken. 
P.S. mocht je graag een bijdrage willen leveren aan de heropening, mail dan naar horeca1@wsv-apeldoorn.nl